Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Χρόνια πολλά...

3 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΙΝΑ είπε...

Αγαπητέ ACE,
Πέρασα για να σου πω απλά:ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ό,τι καλύτερο ποθείς στην ζωή σου να πραγματοποιείται.
Αν και στάθηκα τελείως τυχαία στην σελίδα σου την πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες σου.Ελπίζω να συνεχίσεις και να μας χαρίσεις ακόμα ομορφότερες στιγμές στο μέλλον.
Να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα και χαμογελαστά αυτές τις μέρες.Να έχεις ένα υπέροχο απόγευμα.(Ελπίζω να μην σε κούρασα!!!)

ace είπε...

Δεν με κούρασες καθόλου, το αντίθετο θα έλεγα!!! Μου δίνει χαρά το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ανακάλυψαν αυτό το blog έστω και τυχαία και το ότι στάθηκαν για λίγο για να δουν κάποιες από τις φωτογραφίες μου...I am not alone out there! :)
Χρόνια πολλά και σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου...

ΑΓΓΕΛΙΝΑ είπε...

ginΚΑΛΗΜΕΡΑ ACE!!!
Πολλές φορές η τυχαία αναζήτηση μας επιφυλάσσει ευχάριστες και ενίοτε δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά πάντα αποκομίζουμε κάτι για να το "κουβαλήσουμε" μέσα μας.
Στην περίπτωση σου χάρηκα ιδιάιτερα για δυο λόγους:α)γιατί διαπιστώνω ότι είσαι ένα νέο άτομο με ευαισθησίες(δύσκολο για την εποχή που ζούμε)και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος μέσω των φωτογραφιών σου(αυτός,τουλάχιστον, που θέλει να διακρίνει τα μη ορατά)και β)γιατί μέσω των φωτογραφιών σου είδα γνώριμες γωνιές της πόλης μας και του νομού μας και μου φάνηκαν πιο όμορφες και παράλληλα πιο "γλυκά μελαγχολικές".
Ουπς!!!Sorry που πλατίασα κάμποσο αλλά όσα σου έγραφα τα πιστεύω και δεν είναι απλώς για να σου πω καλά λόγια!!!
Keep taking beautiful photos because you're not alone out there...